Πως Θα Μας Βρείτε

Το ξενοδοχείο Οικόσημο βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία στη Μηλίνα, σε κοντινή απόσταση από τον παραλιακό δρόμο του χωριού.

Η Μηλίνα βρίσκεται στα παράλια του Παγασητικού και απέχει σχεδόν 50 χλμ νοτιο – ανατολικά από την πόλη του Βόλου. Η πρόσβαση στη Μηλίνα είναι πολύ εύκολη. Διασχίζετε την πόλη του Βόλου και κατευθύνεστε νότια. Ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και τις πινακίδες προς Αργαλαστή. Στη διαδρομή περνάτε χωριά όπως η Αγριά, Λεχώνια, Καλά Νερά και Άφησσο.

Μόλις φτάσετε στην Αργαλαστή, το μεγαλοχώρι του Νοτίου Πηλίου, διασχίζετε το χωριό και στην έξοδο του συναντάτε τη μεγάλη διασταύρωση. Στρίβετε δεξιά ακολουθώντας τις σημάνσεις προς Χόρτο και Μηλίνα. Μετά από 10 λεπτά περίπου θα φτάσετε στην παραθαλάσσια Μηλίνα. Με το που φτάσετε στην Μηλίνα, ακριβώς στην είσοδο του χωριού, βρίσκεται το Ξενοδοχείο Οικόσημο, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Παρακάτω θα δείτε χάρτη που δείχνει την ακριβή μας θέση στη Μηλίνα. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να έρθετε στο Ξενοδοχείο Οικόσημο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.