Διακοπές Στη Μηλίνα - Πήλιο

Το Πήλιο είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και σίγουρα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές όλο το χρόνο. Η Μηλίνα είναι παραθαλάσσιο χωριό στις ακτές του Παγασητικού και απέχει 50 χλμ από το Βόλο. Είναι πολύ όμορφο χωριό με άριστη τουριστική οργάνωση και φιλοξενεί πολλούς επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο που την επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Holidays in Milina Pelion Greece

Ο επισκέπτης της Μηλίνας μπορεί να απολαύσει την όμορφη παραλία του χωριού, να χαλαρώσει στα καφέ και τα ταβερνάκια που βρίσκονται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα.

Απέναντι από τη Μηλίνα βρίσκονται τα νησάκια Πρασούδα και Αλατάς που συμπληρώνουν το όμορφο θαλασσινό τοπίο της Μηλίνας. Σε αυτά τα νησάκια υπάρχουν όμορφες παραλίες και απομονωμένοι παλιοί οικισμοί. Μπορείτε να τα επισκεφθείτε με βάρκα και να χαλαρώσετε στο γαλήνιο περιβάλλον τους.

Η Μηλίνα αποτελεί ιδανική βάση διαμονής ώστε να περιηγηθείτε στο Πήλιο και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του. Τόσο στο χωριό όσο και σε κοντινά χωριά υπάρχουν όμορφες παραλίες για να κολυμπήσετε στα νερά του Παγασητικού.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται όμορφα χωριά για να επεκτείνετε τις εκδρομές και τις περιηγήσεις σας, ενώ οι ομορφιές του Πηλίου ξεδιπλώνονται σε κάθε σας βήμα.

Το Ξενοδοχείο Οικόσημο είναι ιδανική πρόταση διαμονής για τις διακοπές σας στη Μηλίνα και το Πήλιο. Συνδυάζοντας την Πηλιορείτικη αρχοντιά με τις σύγχρονες ανέσεις διαθέτει πολύ όμορφους χώρους και προσφέρει ανέσεις και παροχές που θα κάνουν τις διακοπές σας στη Μηλίνα αξέχαστες.