Одмор у Милина, Пелион Грчка

Пелион је дом многих прекрасних локација које су идеалне за одмор током целе године. Обално летовалиште Милина, који се налази на око 50км од града Волоса, једно је од таквих дестинација и посетиоци из целе Грчке и Европе долазе овде сваке године на свој одмор.

Holidays in Milina Pelion Greece

Милина је смештена на обали у Пагаситица залива и има лепу пешчану плажу која је савршена за ове вруће летње дане. Село има леп избор таверни где можете да уживате у јелу као и много барова уз цесту плаже где можете сести и уживати у прекрасним заласцима сунца.

Само гледајући преко воде можете да видите прекрасне оточиће Прасоуда и Алатас, који су изузетно лепи и имају лепе изоловане плаже и засеоке. Можете бродом на отоке и они су савршен бег за оне који траже одмор од буке и стреса свакодневног градског живота.

Милина је одлична база из које можете да истражујете Пелион регију. Постоји много прекрасних плажа које можете да нађете у околини обале као и низ занимљивих засеока и места за истражити. Јужни део Пелиона је изузетно леп и овде можете да уживате у неким заиста јединственим природним крајолицима и пејзажима.

Икосимо хотел је савршен избор за ваше смештај у Милини, а нудимо прекрасан избор удобних и квалитетних соба и студио апартмана. Веселимо се вашем доласку овде у Милини у врло блиској будућности.