• Икосимо Хотел
    Милина, Пелион
  • Квалитетан смештај
    Одлични садржаји
  • Уживајте у одмору
    у Пелион, Грчка

Постоје многа одредишта за опуштајући и угодан одмор у целој Грчкој, па када је у питању резервација вашег одмора, имате тако велик избор места да се посети. Једно од одредишта које чува тајне већ годинама је чаробно полуострво Пелион.

Налази се на источној страни Грчког копна, на пола пута између Атине и Солуна, тако да је регион Моунт Пелион место где природа буја и лепоте, магије и инспирација се налазе куда код да погледаш. То је дом митског кентаура, игралиште богова, и једно од најлепших дестинација током целе године за путовања по Грчкој.

Постоје бројна села и приморска места која су се проширила по целом полуострву Пелион, а свако од њих нуди свој сопствени јединствени спој шарма и лепоте. Приморски град Милина је такође једна таква локација и одавде ћемо да вам пожелимо добродошлицу за ваш диван одмор.

У хотелу Икосимо у Милини, моћи ћете да нађете одличан избор квалитетног смештаја и садржаје за опуштајући и угодан одмор у Пелион. Смештен је у прекрасном и врло популарном обалном летовалишту Милина, тако да вам савршена локација нашег хотела може да понуди најбоље околности за ваше Пелион искуство.

Милина је село које посетиоцима нуди велики избор барова и локалних таверни где можете да уживате у пићу или храни. Има велики избор плажа око овог дела полуострва Пелион што га чини идеалним одредиштем за летњи одмор у Грчкој.

Наше собе

Ikosimo

Информације

У Икосимо хотелу желимо да ваш боравак код нас буде један од ужитака и удобности. Све наше собе су лепо уређене и опремљене, стварајући врло опуштајуће околности за ваш годишњи одмор у Пелион.

Милина Пелион

Ikosimo

Информације

Прекрасан град Милина на обали у заливу Пагаситица је један од популарнијих у Пелион и савршено је место за одмор и путовање на овај задивљујући део Грчке.

Виртуелна шетња

Ikosimo

Информације

Баците поглед на виртуелну шетњу Икосимо хотелом, тако да можете да добијете бољу слику нашег хотела као и смештај и садржаје које нудимо за наше госте који долазе из целог света.