• Ξενοδοχείο Οικόσημο
    Μηλίνα Πήλιο
  • Διαμονή Ποιότητας
    Εξαιρετικές Παροχές
  • Απολαύστε τις διακοπές σας
    Στο Πηλιο - Μαγνησία

Υπάρχουν τόσοι προορισμοί για διακοπές σε όλη την Ελλάδα, που πολλές φορές όταν έρχεται η ώρα για να οργανώσετε τις διακοπές σας έχετε μεγάλη ποικιλία προτάσεων για να επιλέξετε. Ένας τέτοιος προορισμός που για καιρό ήταν το «κοινό μυστικό» για πανέμορφες και απολαυστικές διακοπές είναι το Πήλιο, μαγευτικό και υπέροχο!

Στην ανατολική πλευρά της κεντρικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το Πήλιο ξεδιπλώνει την φυσική ομορφιά αλλά και την ιστορία του. Είναι το βουνό που ζούσαν οι μυθικοί Κένταυροι και το μέρος που επέλεξαν για τις φυσικές ομορφιές του, να περνούν τις διακοπές τους οι θεοί του Ολύμπου.

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου, απλώνονται χωριά και οικισμοί ορεινά και παραθαλάσσια, κάθε ένα με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και μαγεία. Η Μηλίνα είναι από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια χωριά του Πηλίου με ξεχωριστή ομορφιά και πολλές παροχές. Από εδώ σας καλωσορίζουμε στο Πήλιο και σας προσφέρουμε διαμονή ποιότητας για τις διακοπές σας.

Στο ξενοδοχείο Οικόσημο θα απολαύσετε διαμονή με σύγχρονες παροχές και ανέσεις για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Πήλιο. Βρίσκεται σε πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή της Μηλίνας, σε σημείο με εύκολη πρόσβαση τόσο σε σημεία ενδιαφέροντος του χωριού, όσο και σε κοντινά χωριά για τις εξερευνήσεις και τις περιηγήσεις σας.

Η Μηλίνα είναι χωριό με άρτια τουριστική οργάνωση και διαθέτει αρκετά μπαράκια και καφετέριες ειδικά κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, εμπορικά καταστήματα, ταβερνάκια και ουζερί ώστε να έχετε μεγάλη ποικιλία επιλογών για τη διασκέδαση σας. Σε αυτό το κομμάτι του Παγασητικού, επίσης θα βρείτε πολλές παραλίες σε κοντινή απόσταση από το χωριό, για να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε στη θάλασσα.

Τα Δωμάτια

Ξενοδοχείο Οικόσημο

Περισσότερα

Στο Ξενοδοχείο Οικόσημο στοχεύουμε στην απόλυτη περιποίηση και φιλοξενία σας, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Πήλιο. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον διαμονής και χαλάρωσης.

Μηλίνα Πήλιο

Ξενοδοχείο Οικόσημο

Περισσότερα

Η Μηλίνα είναι ένα πανέμορφο χωριό στα παράλια του Παγασητικού και ένα από τα πιο γνωστά του Πηλίου. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές και περιηγήσεις και προσφέρει όλες τις ανέσεις και παροχές για απολαυστικές στιγμές στις διακοπές σας.

Virtual Tour

Ξενοδοχείο Οικόσημο

Περισσότερα

Δείτε την εικονική περιήγηση του ξενοδοχείου Οικόσημο για να πάρετε μια ιδέα για τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου αλλά και τις παροχές που απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας.