Како да нас пронађете

Икосимо Хотел је смештен у врло лепом месту у приобалном граду Милина. Налазимо се на само минут хода од главне обалне цесте.

Милина је смештена на обали Пагаситица залива и око 50 км југоисточно од града Волоса. Долазак до Милине је врло лак. Проћи ћете кроз град Волос и крећете према југу. Следите главну обалну цесту, пратећи путоказе за Аргаласти. На путу ћете да прођете кроз многа села као што су Агриа, Лехониа, Кала Нера и Афиссос.

Када дођете до села Аргаласти, које је главно насеље јужног Пелиона, проћи ћете кроз њега и на крају ћете да дођете до раскрснице. Овде скрените десно и пратите путоказе за Хорто и Милину. Након десетак минута доћи ћете до обалног града Милина. Чим дођете до Милине, на улазу у село смештен је Икосимо хотел у првој улици на лево.

У наставку ћете да видите мапу која приказује наш положај у Милини. Ако требате било каква додатна упутства о томе како да пронађете Икосимо хотел, молимо вас да нас контактирате. Бићемо више него срећни да вам пружимо додатна упутства.